Nunta trebuie sa fie cea mai frumoasa zi din viata voastra!

Este o ocazie exceptionala pentru miri de a straluci, de a arata intregii lumii ca sunt desavarsiti, unici si ca sunt cei mai fericiti pentru noul drum pe care il vor strabate impreuna.In ultima vreme, nunta, din pacate, a ajuns un mare motiv de stress.Ziua nuntii voastre trebuie sa fie incununata de iubire, gingasie, naturaletea gesturilor, zambete si lacrimi…doar de fericire.Tot acest amalgam de sentimente trebuie surprins de fotograful si videograful pe care i-ati ales! Acordati-va timpul pentru a stabili o intalnire, la o cafea, cu echipa foto – video pe care ati ales-o, pentru a va cunoaste mai bine, discutati toate detaliile nuntii, prezentati toate ideile pe care le aveti si ascultati si aspectele prezentate de ei.

Voi incerca sa punctez cateva detalii pe care sa le aduceti in discutie:

– daca ati ales un pachet foto-video standard sau daca l-ati customizat trebuie sa stiti clar ce include acesta.

– daca ati stabilit sedinte foto : sedinta prewedding, sedinta in timpul zilei nuntii sau/si sedinta trash the dress, trebuie sa stabiliti ziua, ora, tematica, prezentati-va ideile si fiti receptivi si la propunerile echipei foto- video.

– incercati sa va prezentati familia, parintii miresei si ai sotului, nasii sau persoane favorite, invitatii cu care doriti, in mod deosebit, sa aveti instantanee surprinse.

– discutati despre editarea fotografiilor, dar nu uitati ca ati ales fotograful pentru stilul lui de lucru, nu ati ales un magician care va executa trucurile pe care le doriti!:)

– materialul oferit de videograf trebuie, deasemenea, sa fie pe gustul vostru, discutati despre filmul nuntii si teaser-ul pe care urmeaza sa le primiti.

– nu uitati sa discutati despre momentele speciale ale nuntii : artificii, furatul miresei sau alte momente pe care considerati ca echipa foto – video trebuie sa le cunoasca.

– amintiti-va sa discutati despre selectarea fotografiilor pentru albume.

– daca va pricepeti, puteti aduce vorba si despre echipamentele pe care atat fotograful cat si videograful le vor folosi.

Care este subiectul pe care doriti voi, in mod special, sa il vorbiti cu cei pe care i-ati ales sa va surprinda amintirile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *